Gammel Kongevej 72 C, 1850 Frederiksberg C
33 24 44 45

Vores filosofi

Vi  sætter en ære i, at vores patienter altid føler sig trygge og velinformerede

Tandlæge stor med kikkert

Vi mener, at tandlægebehandling altid bør ske med udgangspunkt i den bedste kvalitet og samtidig under hensyn til den enkelte patients ønsker og behov.

Kunde sidder i tandlægestol og smiler til sin tandlæge

Dine behov og tryghed er altid i fokus

Når du sætter dig i stolen hos Godtand, er det af afgørende betydning, at du føler dig i de bedste hænder og kan mærke, at der er sat tid af til at imødekomme netop dine behov. Har du spørgsmål til os? - eller lider du med tandlægeskræk? så gør vi vores yderste for at skabe ro og tryghed omkring dig.

Vi tilpasser løsningen til dig

Vores grundholdning er, at du modtager grundig vejledning og information, så du føler dig rustet til at vælge netop den behandlingsløsning, der passer dig og din økonomi bedst.

For at imødekomme de forskellige behov, tilbyder vi en bred vifte af eksempelvis kroner og implantater i forskellige prisklasser, og vi gennemgår altid nøje de forskellige pris-og behandlingsmuligheder med den enkelte patient, før behandlingen går i gang.

En patient er i gang med at få undersøgt sin mund af en Godtand tandlæge
Patient er i gang med at få ultraviolet lys på sine tænder

Garanti for den bedste behandling

Vi benytter markedets mest komfortable og avancerede udstyr, ligesom vi selvfølgelig altid holder os opdateret inden for de seneste teknikker og den nyeste viden.

Vi benytter os desuden udelukkende af kvalitetsprodukter, og du er dækket af vores garanti, uanset hvilken løsning, du vælger.  Du kan læse mere om dette under vores priser og garanti.‍

Dog er vores fokus altid på at behandlingen, er til fordel for dig, både i forhold til pris men i særdeleshed også i anvendelse.

Kontakt

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Book tid