Gammel Kongevej 72 C, 1850 Frederiksberg C
33 24 44 45

Bide- og snorkeskinne

Har du hovedpine? -slidte tænder? - eller problemer med snorken? - så kan en bideskinne eller snorkeskinne måske hjælpe dig

I mange tilfælde kan generne forebygges med en skinne, ligesom den kan beskytte mod yderligere slid hos dig, der har tendens til et kraftigt slid på tænderne.

Tandlæge sidder og viser en tandmodel frem på et kontor med en skærm af en kundens rynken billede på computerskærmen bag ham
FAKTA om
Bide- og snorkeskinne
Hvad ikon
Hvad

Der er udviklet to typer bideskinner. Den ene er den traditionelle – der er formet som en hestesko, så den passer til tænderne i overmunden. Der er også en NTI-skinne, der udelukkende sidder på fortænderne i overmunden. Bidskinnen vil altid være individuelt tilpasset til dine tænder og dit sammenbid. Den fremstilles i klart, hårdt plast og poleres helt glat, så den ikke irriterer læber, kinder eller tunge.

Hvorfor ikon
Hvorfor

Hovedpine og visse former for migræne skyldes ofte problemer med tænderne eller et forkert bid og dermed overbelastning af kæbemusklerne. Det er videnskabeligt bevist at 40% af (den danske?) befolkning udsætter deres tænder for et ekstraordinært tandpres, fordi de skærer tænder – typisk ubevidst om natten.

Hvordan ikon
Hvordan

Vi tager et aftryk af de tænder med hvor skinnen skal hjælpe. Det foregår med en skabelon med silikone som skal tage aftryk. Dette tager 10 minutter og er helt smertefrit. Inden for 8-10 dage har vi en skinne klar, som du prøver, og som vi finpudser, så de ikke generer. Herefter informerer vi dig om hvordan du bruger skinnen mest optimalt, så du får mest mulig hjælp.

Nyeste teknologi

Den digitale udvikling skaber mange spændende muligheder, også inden for tandteknik.

Vi følger løbende denne udvikling, og følger op på de trends og behandlinger, som skaber en positiv forskel for vores patienter. Dog er vores fokus altid på at behandlingen er til fordel for dig, både i forhold til pris men i særdeleshed også i anvendelse.

En person står med et tandaftryk i hænderne

Vejen til den bedste oplevelse

 Vi sætter en ære i, at du føler dig tryg, velinformeret og smertefri. Det kan faktisk være en god oplevelse at gå til tandlæge. Derfor har vi denne faste rutine for behandlinger

Book tid

1

Tandlæge peger på et rynken billede af patients tænder på en skærm over tandlægestolen
Undersøgelse
Vi aftaler et møde til en grundig undersøgelse, hvor vi kigger på dine behov for behandling.

2

Godtand tandlæge sidder og snakker med en patient omkring en behandling
Samtale
Vi forbereder en plan for din behandling, og vender den med dig. Her kommer du også med dine ønsker til forløbet.

3

En patient er i gang med at få undersøgt sin mund af en Godtand tandlæge
Behandlingsforløb
Ud fra undersøgelsen og samtalen,  sammensætter vi behandlingsforløbet, som er tilpasset dine ønsker og behov.

Kontakt

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Book tid