Gammel Kongevej 72 C, 1850 Frederiksberg C
33 24 44 45

Tandimplantater

Et implantat kan være en løsning, hvis en eller flere tænder er så ødelagte, at de ikke kan reddes, fordi de ikke har nok støtte fra knoglen under dem.

Implantater kan være en dyr løsning.  Hos Godtand tilbyder vi behandlinger i forskellige prisklasser, og vi gennemgår selvfølgelig nøje de forskellige muligheder med dig. Læs mere under garanti.

En unge patient der ligger i tandlægestolen, som griner sammen med sin tandlæge
FAKTA om
Tandimplantater
Hvad ikon
Hvad

Et implantat består af en krone, en slags facade som ligner en tand og en titaniumskrue. Skruen erstatter roden af den naturlige tand og sættes fast i kæben.

Hvorfor ikon
Hvorfor

Hvad enten det er en enkelt tand, flere tænder eller alle tænder, der mangler, er implantatbehandlingen ofte den optimale løsning, da det både kosmetisk og funktionelt minder mest om det naturlige tandsæt.

Hvordan ikon
Hvordan

Vi tager aftryk til implantatet og sender dem til støbning hos en ekstern partner. Herefter skal de sættes fast i kæben og kronerne limes på, så du får dit flotte smil tilbage.

Glædeligt besøg...?

Det er desværre de færreste, som glæder sig til et besøg hos tandlægen. Det er vi meget opmærksomme på og har derfor tilpasset alle behandlinger, så de tager højde for det faktum

Vi vil da også vove den påstand at vi har hjulpet mange med tandlægeskræk, til at få en god eller tålelig oplevelse, så de kommer igen, og får passet deres tænder jævnligt. Vi er meget omhyggelige med italesætte ubehaget - så vi ved, om det er lyden, lugten eller måske en indre frygt, som holder dig fra et besøg. Vi er jo også bare mennesker og vil gerne give dig en god oplevelse. Ydermere, så har vi flere muligheder, som kan gøre dit besøg så smertefrit og 'behageligt' som muligt.

Kunde sidder i tandlægestol og smiler til sin tandlæge

Vejen til den bedste oplevelse

 Vi sætter en ære i, at du føler dig tryg, velinformeret og smertefri. Det kan faktisk være en god oplevelse at gå til tandlæge. Derfor har vi denne faste rutine for behandlinger

Book tid

1

Tandlæge peger på et rynken billede af patients tænder på en skærm over tandlægestolen
Undersøgelse
Vi aftaler et møde til en grundig undersøgelse, hvor vi kigger på dine behov for behandling.

2

Godtand tandlæge sidder og snakker med en patient omkring en behandling
Samtale
Vi forbereder en plan for din behandling, og vender den med dig. Her kommer du også med dine ønsker til forløbet.

3

En patient er i gang med at få undersøgt sin mund af en Godtand tandlæge
Behandlingsforløb
Ud fra undersøgelsen og samtalen,  sammensætter vi behandlingsforløbet, som er tilpasset dine ønsker og behov.

Kontakt

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Book tid